Golden minds

De juiste mensen samen maken het onmogelijke mogelijk.

 

Binnen onze golden minds community creëren wij een vriendengroep van gedreven jongvolwassenen, zodat zij elkaar kunnen inspireren en helpen in het waarmaken van hun dromen en ambities.

Golden minds staat voor:

Geven

Bij Golden Minds gaat het om geven. Net zoals vrienden elkaar aandacht en tijd geven doen we dat binnen onze groep ook. Daarom vragen we binnen de activiteiten en groep wat we voor elkaar kunnen betekenen Het interessante aan geven is, is dat je op den duur zal krijgen.

Groeien

Wij dagen jou uit om met ons mee te groeien. Binnen onze community is groei één van onze hoofdthema’s. Want groei zal altijd dé middel zijn om je doelen te behalen.

Purpose

Wij geloven in de kracht van werken vanuit je purpose. We zetten het vinden en versterken van jouw purpose centraal. Golden Minds is voor mensen die op hun manier een bijdrage willen leveren aan deze wereld, mensen die echt een verschil willen maken.

Regular-Goldmines-icon

Inspirerende Golden minds sessies.

Regular-Goldmines-icon

Een groep van ambitieuze en inspirerende vrienden om je heen.

Regular-Goldmines-icon

Onwijs leuke en educatieve activiteiten.

Voel jij je aangesproken? geïnspireerd?

Dus ben jij

  • Tussen de 18 en 25 jaar oud?
  • Iemand die echt een verschil wil maken?
  • Op zoek naar mensen die ook durven te dromen?

 

Meld je dan aan voor onze volgende Golden Minds sessie en laat je inspireren door anderen!

Wat voor projecten doen we met onze leden?

Golden Hour is ontworpen rondom de behoefte naar gezamelijke brainstorm sessies. Loop je tegen een blokkade aan, weet je even niet meer hoe je verder moet of heb je gewoon een vraagstuk waar je graag antwoorden op wil?

Dan is Golden Hour voor jou. We komen bij elkaar met een groep van 6 waarvan 4 deelnemers. Wij weten al van jou blokkade af door middel van een korte vragenlijst, hierna gaan we alle deelnemers af door middel van een brainstorm sessie van 6 man. Zo versterken we elkaars ideeën en suggesties, zodat jij het antwoord krijg waar je naar op zoek bent.